En Comú Podem demana la compareixença del Ministre de Foment per al soterrament de les vies del tren a Montcada i Reixac

El diputat d’En Comú Podem Fèlix Alonso ha sol·licitat avui la compareixença urgent del Ministre de Foment Íñigo de la Serna perquè expliqui l’actual situació del projecte de soterrament, “necessari i urgent”, de les vies del tren que passen pel nucli urbà de Montcada i Reixac, després que el passat 9 de gener hi hagi hagut una nova víctima mortal com a conseqüència d’un atropellament en les vies del tren de la localitat.

Aquest pas del tren sense soterrar s’ha cobrat ja 167 víctimes mortals. Tal com ha explicat Fèlix Alonso, en 2007, el Ministeri de Foment es va comprometre amb el soterrament de la línia. També ho va fer l’exministra Ana Pastor el passat mes d’abril, qualificant el projecte de prioritari en una reunió amb l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos.

El diputat d’En Comú Podem també ha recordat que, durant la passada legislatura, la comissió de Foment va aprovar un Proposició No de Llei on es reclamava també la celeritat en el projecte de soterrament de les vies. No obstant, fins al moment, no s’ha produït cap acció sobre aquest tema.

Per això, Fèlix Alonso ha exigit que s’engegui un equip de treball per fer realitat una demanda que la població de la localitat fa molts anys que exigeix per evitar més víctimes.