En Comú Podem es reuneix amb ERC i DiLL per fer possible un Govern que doni resposta als reptes de Catalunya

Per Xavier Domènech, el govern del canvi és possible “només falta comprovar si el PSOE té la voluntat de fer-lo possible” i ha recordat que “Cs i PSOE no sumen per la investidura de Pedro Sánchez”

En Comú Podem s’ha reunit de nou avui amb ERC i Democràcia i Llibertat per fer possible un govern de canvi que solucioni els reptes de Catalunya. El portaveu d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Xavier Domènech, ha recordat que En Comú Podem va guanyar les eleccions del 20 de desembre a Catalunya amb una triple proposta: social, democràtica i nacional. Domènech ha insistit en que com a partit que va guanyar les eleccions “tenim aquesta responsabilitat i per això protagonitzem aquestes reunions que serviran per desbloquejar una situació que dura massa anys a Catalunya”.

En aquest sentit, En Comú Podem, vol desbloquejar les polítiques centralistes del PP i acabar amb la negació, judicialització i utilització del Tribunal Constitucional per resoldre un bloqueig que ve de fa molts anys.

En Comú Podem va guanyar les eleccions amb “un missatge de fraternitat, de construir ponts i un espai on els camins que fins ara s’han donat l’esquena “es puguin trobar”, per això Domènech ha tornat a insistir en que En Comú Podem vol un espai on la ciutadania “pugui decidir el seu futur,  que tingui dret a decidir”.
Les reunions d’avui d’En Comú Podem i Podemos amb els dirigents d’ERC i Democràcia i Llibertat ha deixat clar que hi ha una majoria parlamentària i els números donen per construir un Govern del Canvi que uneixi ponts i no els separi. Per Xavier Domènech, el govern del canvi és possible “només falta comprovar si el PSOE té la voluntat de fer-lo possible”. Alhora, ha recordat que “Cs i PSOE no sumen per la investidura de Pedro Sánchez”.