EN COMÚ PODEM ES REUNEIX AMB MESTRES I PARES DE CENTRES PÚBLICS DE MANRESA

Joan Mena, fins ahir diputat d’En Comú Podem,  ha pogut conèixer de primera mà les necessitats dels centres bagencs i els hi ha exposat les propostes de la confluència en matèria educativa

El fins ahir diputat d’En Comú Podem, Joan Mena, s’ha reunit aquest dimecres amb representants d’escoles públiques de la ciutat de Manresa i amb membres de les AMPA d’aquests centres. A la trobada ha pogut conèixer de primera mà la situació en que es troben les escoles bagenques, i quines són les necessitats d’aquestes en el context de retallades en l’educació pública.

En aquest sentit, Mena els hi ha traslladat que des d’En Comú Podem hem presentat a la passada legislatura dues propostes que desplegarem amb més força a la propera: una major inversió en Educació per arribar en tres anys a la mitja del 6% del PIB de la Unió Europea i derogar la LOMCE per impulsar una nova llei educativa que neixi amb el consens i participació de la comunitat educativa.

Joan Mena ha insistit en el compromís de En Comú Podem per evitar que l’escola pública es converteixi en subsidiària de la privada i concertada, “tal i com pretenen els Governs de Convergència i Partit Popular”. Per això, el grup va presentar una proposta de baixada de les ràtios als centres educatius i millor formació permanent i continuada pel professorat.