En Comú Podem obre el procés participatiu per elaborar el programa electoral per a les eleccions generals del 20 de desembre

Des d’avui i fins al dilluns 23 la ciutadania pot contribuir enriquint la primera versió del document a través d’una plataforma digital
 

En Comú Podem obre avui el procés per participar en l’elaboració del programa electoral que la candidatura defensarà al Congrés dels Diputats. Des d’avui i fins dilluns que ve 23 de novembre a les 22.00 hores, aquelles persones residents a Catalunya podran contribuir enriquint la primera versió del document. Les aportacions es realitzaran a través del web http://encomupodem.cat/ca/programa on, previ registre, es podran debatre i ampliar les propostes que posteriorment qualsevol persona podrà votar i fer comentaris.

Les propostes neixen d’un document inicial en el qual nombroses organitzacions, entitats, i persones han participat i sobre el qual 400 persones van debatre en una jornada presencial el passat dissabte 14 de novembre, realitzada simultàniament a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

D’aquesta fase es recolliran noves aportacions, en concret, les cinc noves propostes més votades de cada bloc s’incorporaran al programa. També es recolliran les aportacions sobre les propostes que ja estan plantejades d’inici.

Els criteris d’incorporació de les propostes realitzades que es tindran en compte són la congruència, la viabilitat econòmica i legal, la coherència amb els principis bàsics de la candidatura En Comú Podem -recollits en el manifest-, que estiguin d’acord amb la temàtica que es tracta en cada discussió i, òbviament, que siguin respectuoses amb els drets humans.

En Comú Podem té l’objectiu de fer un programa ciutadà on no siguin només persones expertes les que hi participin. Per això som l’únic partit que ha posat a la disposició de la ciutadania i del teixit associatiu les seves propostes amb la finalitat que el debat i la participació massiva contribueixin per construir el millor programa.