En Comú Podem presenta al registre la composició de portaveus per a les comissions que es constituiran en els pròxims dies

Xavier Domènech i Aina Vidal seran portaveus adjunts a la Comissió Constitucional i a la Comissió d’Ocupació i Seguretat Social, respectivament. Els membres de Podemos-En Comú Podem-En Marea de la resta de comissions es presentaran al registre la setmana que ve

 

El Grup Parlamentari de Podemos-En Comú Podem-En Marea ha presentat aquest dimarts al registre del Congrés dels Diputats l’adscripció de diversos dels seus diputats i diputades a les comissions tècniques de Reglament, de l’Estatut del Diputat i de Peticions. A més, també ha registrat la seva proposta de membres per a les comissions permanents: Constitucional, Justícia, Ocupació i Seguretat Social i Pressupostos.

Xavier Domènech, juntament amb Carolina Bescansa, serà portaveu adjunt a la Comissió Constitucional, de la qual també en formarà part el diputat Raimundo Viejo. Per la seva part, Aina Vidal també serà portaveu de la Comissió d’Ocupació i Segurat Social.

A la Comissió tècnica de Reglament hi seran presents també els diputats Marcelo Expósito, Mar Garcia i Jaume Moya. Aquest últim també formarà part de la Comissió de Justícia. Per la seva banda, Joan Mena formarà part de la Comissió de Pressupostos.

Els membres de Podemos-En Comú Podem-En Marea de la resta de comissions es presentaran al registre la setmana que ve.