Fèlix Alonso participa en els talls de la N-340 per reclamar la gratuïtat de l’AP-7

El diputat per Tarragona d’En Comú Podem elaborarà una proposició no de llei per posar fi als problemes de sinistralitat en aquesta via al seu pas per les comarques del Tarragonès i el Baix Penedès

El diputat al Congrés per Tarragona d’En Comú Podem, Fèlix Alonso, ha participat aquest matí en els talls de la carretera N-340 per reclamar la gratuïtat de l’AP-7 i que es posi fi així als problemes de sinistralitat a la carretera nacional, degut a l’excés de circulació en el vial al seu pas per les comarques del Tarragonès i el Baix Penedès. Amb aquest objectiu, En Comú Podem presentarà properament una proposició no de llei per tal de reclamar la gratuïtat de l’autopista AP-7.

En el dia després de jurar el càrrec com a diputat, Alonso ha participat en el tall de la N-340 que aquest migdia s’ha dut a terme a l’Ametlla de Mar, com “una mostra de suport i de solidaritat en una lluita que és del territori i en què sempre hi he estat al capdavant”, ha expressat. Durant l’acció reivindicativa, en la qual han participat una cinquantena de persones, el diputat ha explicat que el primer que farà en la seva tasca parlamentària “serà presentar una proposició no de llei que reclami la gratuïtat de l’AP-7″.

Com a alcalde d’Altafulla, Alonso seguirà formant part del Pacte de Berà, encara que ja no com a portaveu. En aquest sentit, ha mantingut que no pot deslligar-se d’aquesta lluita “perquè és la lluita d’Altafulla i del territori”. “El camp de treball dels diputats no és únicament l’hemicicle, sinó que també ho són les places, els carrers, i en aquest cas, les carreteres, en què hi ha lluites que tenen tot el seu sentit comú i tot el seu suport”, ha conclòs.