FES-TE APODERAT O APODERADA

Nom (obligatori):

Cognoms (obligatori):

NIF/NIE (obligatori):

Data naixement (obligatori):


dia:
mes:
any:


Email (obligatori):

Telèfon (obligatori):

Domicil·li de residència:


Provincia:

Barcelona

Girona

Lleida

Tarragona

Districte (només per Barcelona ciutat):

Codi Postal (obligatori):

Observacions

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les dades personals indicades al formulari de registre seran incorporades als fitxers de dades de la coalició EN COMÚ PODEM-GUANYEM EL CANVI.
Aquestes dades seran emprades per gestionar la teva participació i no seran cedides a terceres persones ni organismes públics sense el teu consentiment, excepte quan la llei estableixi l'obligació de cedir aquestes dades a les autoritats.
Acceptes la gestió de les teves dades personals per part d'EN COMÚ PODEM-GUANYEM EL CANVI i la recepció de missatges i comunicacions a la teva bústia de correu electrònic i al teu telèfon mòbil.
Declares i garanteixes que les dades personals que has indicat son veritables, exactes, completes i actualitzades, que has llegit aquest avís legal sobre protecció de dades personals i que estàs conforme amb el seu contingut.
Per exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, pots adreçar-te per correu electrònic a l'adreça apoderades@encomupodem.cat, tot indicant els teus nom i cognoms i adjuntant com a arxiu annex una còpia del teu DNI o document legal d'identificació

ecp
ecp2