Lucía Martín i Josep Vendrell nous portaveus d’En Comú Podem al Congrés

photo_2017-01-12_11-26-16
La diputada Lucía Martín i el diputat Josep Vendrell seran els nous portaveus d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats després de que Xavier Domènech ja hagi renunciat a l’acta de diputat per encarar la nova etapa al Parlament.

Després de les eleccions catalanes i del fracàs de Mariano Rajoy en la seva gestió del conflicte amb Catalunya, En Comú Podem, com a primera força catalana al Congrés, encara una nova etapa a Madrid per fer front als reptes socials i nacionals de Catalunya i de l’Estat.

Per tal de fer-ho, el grup parlamentari reforçarà la coralitat de veus i perfils posant en primera línia les dones com un pas més en la necessària feminització de la política. És per aquest motiu que Lucía Martín passarà a ser la portaveu, el que implicarà també portar a primera línia la defensa del dret a l’habitatge, i Josep Vendrell continuarà de portaveu adjunt, reclamant, com fins ara, una llei per lluitar contra el canvi climàtic i una revolució energètica que deixi enrere la impunitat de les elèctriques.

Així, Lucía Martín i Josep Vendrell encaren aquesta nova etapa amb la garantia de seguir mantenint la veu dels catalans i les catalanes al Congrés per seguir sent l’impuls dels canvis que necessita l’Estat a la Cambra Baixa conjuntament amb els companys i companyes del grup Confederal.