DIFON PER XARXES

Tenim un canal a l’aplicació de missatgeria instantània Telegram (similar a Whatsap). Clica aquest link per accedir-hi i que estem totes connectades, informades i a punt per fer difusió de les coses importants a les xarxes: telegram.me/encomupodem.
També podràs fer difusió a través de les xarxes socials i col·laborar amb Twitter i Facebook.

FES-TE APODERAT O APODERADA

Si vols ser apoderat o apoderada, fes-nos arribar les teves dades a través d’aquest formulari.
Un apoderat o apoderada és la persona que té representació de la candidatura als actes i les operacions electorals.
El dia de les eleccions, els apoderats i apoderades poden:
  • Accedir lliurement a tots els locals electorals, examinar el desenvolupament de la votació i de l’escrutini a qualsevol mesa, formular reclamacions i protestes, així com demanar certificats.
  • Si no hi ha interventors a la seva candidatura, poden actuar com a tals a la mesa representant la candidatura i participant a les deliberacions amb veu, però sense vot.

És important que tots els col·legis electorals disposin d’almenys una persona apoderada d’En Comú Podem per poder realitzar les funcions descrites i facilitar informació a les persones que així ho requereixin.

PARTICIPA AL TEU TERRITORI

Si vols saber què es farà al teu territori, podem posar-te en contacte amb els enllaços territorials que tenim distribuïts i podràs donar suport a diferents tipus d’accions. Envia’ns un correu electrònic a participa@encomupodem.cat i t’enviarem la informació.

FES LA TEVA CAMPANYA

Si vols organitzar els teus propis actes de campanya a la teva ciutat o poble i distribuir material gràfic, pots descarregar-te un kit amb models de cartellsfulletons, banners, etc i adaptar-los als teus actes.

ecp
ecp2