Xavier Domènech, cap de llista d’En Comu Podem, signa el manifest #NoEnNuestroNombre

Marta Sibina, número 2, Josep Vendrell, número 3 i Lucia Martin, número 4 de la candidatura també donen suport al text i participaran en les mobilitzacions d’aquest cap de setmana
 

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, s’ha sumat al manifest #NoEnNuestroNombre (http://www.noasusguerras.es/) contra la guerra que demana no intervenir a Síria després dels atemptats del passat 13 de novembre a París. Al manifest també s’han sumat altres persones que conformen la candidatura com Marta Sibina, número 2, Josep Vendrell, número 3 i Lucia Martín, número 4 d’En Comú Podem.

El manifest recull el rebuig i l’oposició “a qualsevol resposta a l’odi que impliqui més odi, més intolerància, més morts d’innocents i menys drets i llibertats” i a més convoca a participar dissabte que ve 28 de novembre a les 12:00 a la plaça del Museu Reina Sofia (Madrid) per mostrar la repulsa “als atacs terroristes de París i Líban, la nostra repulsa als bombardejos contra la població civil siriana, la nostra repulsa a retallades democràtiques com a ineficaces garanties de seguretat i la nostra repulsa a la política exterior bel·licista iniciada pel Bush-Blair-Aznar”.

A Barcelona la #PlataformaMaiMés ha convocat una concentració el mateix dissabte 28 de novembre en la plaça Universitat. Una delegació d’En Comú Podem se sumarà a les reivindicacions del manifest i assistirà a les convocatòries impulsades per les organitzacions convocants.