Xavier Domènech demana a la majoria social, política i nacional del 80% que vol el dret a decidir i el canvi real que aglutini el vot per En Comú Podem

El cap de llista de la confluència als partits que l’ataquen: “volen que ens atrapem en la seva misèria, que sortim de la remuntada i de les alternatives i ens confrontem posant-nos al seu nivell”

 

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha participat en un acte de campanya a Tarragona des d’on ha demanat a la majoria social, política i nacional del 80% que defensa el dret a decidir que s’aplegui en “la única candidatura” que “proposa el canvi real” i el referèndum. “Demanem que votin als que estem acostumats a fer possible l’impossible”, ha dit Domènech, que ha augurat que el 20D “la immensa majoria omplirà les urnes de vots i de butlletes pel canvi real, per la justícia social i pel dret a decidir”.

Per a fer possible el referèndum, ha dit Domènech, “ens diuen que necessitem majoria absoluta, després que necessitem els dos terços del Congrés i al final ens diran que necessitaríem tota la Galàxia”, ha ironitzat mentre ha assegurat que “no és veritat” i que “estem davant de la fi del bipartidisme”. Per això, ha dit Domènech, la resta de formacions ataquen ara a En Comú Podem “perquè volen que ens atrapem en la seva misèria, que sortim de la remuntada i de les alternatives i ens confrontem posant-nos al seu nivell”.

“Però fa temps que no estem al seu nivell: lluitàvem a les places, per aturar els desnonaments, defensant els CAPs mentre ells no feien res”, ha recordat Domènech que ha avisat que En Comú Podem no es rebaixarà. “El 20D guanyarem i anirem al Congrés a canviar-ho absolutament tot i a produir el canvi real”, ha avisat.

En aquest sentit, el cap de llista d’En Comú Podem ha dit que la seva candidatura està tranquil·la davant dels atacs però ha lamentat que no siguin amb arguments. “Ens ataquen enlloc de demanar als bancs que retornin els 61.000 milions, enlloc de parlar de corrupció, de pobresa i de desigualtat: és la demostració més palpable de la misèria política”, ha criticat alhora que ha conclòs: “si en aquest país hi ha una alternativa real, som nosaltres”.

Fèlix Alonso expressa el seu desig per la fi del frau fiscal, una banca pública i sanitat i educació sense privatitzacions

El cap de llista per Tarragona, Fèlix Alonso, ha afirmat que somia “amb una sanitat pública sense concerts ni privatitzacions, amb una escola integradora, en que li donem la volta a aquest país amb economia verda, amb que els exiliats econòmics tornin, amb que tinguem una banca pública, que els treballadors cobrin sous dignes i en un país lliure, amb plena sobirania, que decideix viure amb igualtat i fraternitat amb la resta de pobles”. Alonso ha expressat també el seu desig per la fi del frau fiscal, la defensa del riu Ebre i el seu cabdal ecològic, per “que es tanquin les nuclears i que els autònoms i estafats durant la crisi tinguin una llei de segona oportunitat”. “El 20D en comú podem”, ha sentenciat.
Fèlix Alonso ha mantingut que la “taronja ensucrada per l’IBEX 35” és en realitat “agre”, en referència a Ciutadans, dels quals ha dit que la seva proposta de contracte únic “expulsarà tota la gent sense un salari digne cap a l’atur, i igualarà els salaris cap a la misèria”. També ha criticat aquells que “han donat suport al partit del 3%, deixen sense llits els hospitals, no defensen l’escola pública i junts voten les retallades”, i els qui “nomes són d’esquerres quan estan a l’oposició”, en al·lusió al PSC, dels qui ha dit que “no són creïbles”.

Yolanda López: “Necessitem un canvi polític conduit per la gent comú que hem patit la polítiques dels últims anys”

La número 2 per Tarragona, Yolanda López, ha explicat que si bé mai abans havia participat en una organització política, va decidir participar a En Comú Podem perquè “ara és l’hora de la gent comú, de fer una passa endavant per arribar a les institucions i recuperar tot allò que ens han arrabassat”. “He entès que la política afecta a tot, per això necessitem un canvi polític conduit per la gent comú que hem patit les polítiques dels últims anys”, ha assegurat la candidata, per després carregar contra Albert Rivera per haver fet servir el lema ‘Sí se puede’. “Jo, i tots nosaltres sí que ho podem dir senyor Rivera: sí que es pot”, ha conclòs.

Isabel Bou: “Cal portar la vida real i el sentit comú al Congrés”

La número 4 per Tarragona, Isabel Bou, ha detallat la seva experiència treballant “com a simple ciutadana, com a activista de carrer, a les Ampes, dissenyant eines digitals de col·laboració ciutadana…”. “Sé que quan no compleixo l’objectiu comú haig de respondre davant la gent. Això és la vida real, el sentit comú, i cal portar-ho al Congrés i al Senat”, ha afirmat. Bou ha assegurat que “volem revertir les retallades, i retornar la dignitat, la il·lusió i el somriure a moltes persones”, i ha reivindicat que arribi al poder “la intel·ligència i la sensibilitat col·lectiva”.

Arga Sentís: “Les terres de Tarragona serem protagonistes el 20D per omplir les urnes per portar el canvi real al Congrés”

Arga Sentís, regidora de Tarragona i número 6 de la llista d’En Comú Podem a la província, ha posat en valor que les terres tarragonines “té com a patrimoni una història de lluita de les classes populars que alguns volen amagar”. “Les nostres lluites són el nostre capital, no tenim cap altre, no com els suposats patriotes que tenen el seu capital a Andorra o a Suïssa”, ha assegurat. Sentís ha afirmat que el 20D “omplirem les urnes de futur i portarem el canvi real al Congrés dels Diputats”.