Xavier Domènech demana “concentrar el vot” en En Comú Podem a tots els catalans que vulguin “fer fora la màfia” que representa el PP

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha assegurat que els catalans “necessiten concentrar tot el vot possible a l’entorn d’En Comú Podem”, ja que la candidatura i els seus aliats d’Unidos Podemos representen “l’alternativa per fer fora el Partit Popular”. En aquest sentit, Domènech ha demanat el vot a tots els catalans que vulguin “fer fora la màfia, acabar amb la injustícia social i guanyar el dret a decidir”. El candidat ha reconegut que la derrota del PP a Catalunya és gairebé segura, però ha alertat que ningú es pot “confiar”, perquè el 26J es lliurarà “una batalla” contra el PP que val la pena lliurar, “però que s’ha de guanyar”.

En aquest sentit, el cap de files de la confluència ha fet una crida a la mobilització i ha demanat que diumenge “ningú es quedi a casa”. “Quedar-se a casa és, conscient o inconscientment, abonar la continuïtat del PP en el poder”, ha manifestat el candidat, que ha asseverat que en aquestes eleccions “cal enviar una carta molt clara al PP des de tots els catalans i catalanes que els faci fora d’una vegada”.

En relació a l’actualitat política entorn del cas Fernàndez Díaz, Domènech ha anunciat que aquest matí el seu grup ha registrat a la diputació permanent del Congrés dels Diputats una sol·licitud de compareixença d’urgència del ministre de l’interior “per tal que doni explicacions sobre els casos que hem conegut”, i en la qual es plantegi “la dimissió del ministre”. Tanmateix, el candidat ha lamentat que “la resposta serà el silenci, però creiem que encara que aquesta sigui la resposta no hem de deixar de fer el que s’ha de fer”. Tot i això, Domènech ha reiterat que “la millor forma per acabar amb aquesta situació és mobilitzar-nos tots i totes el 26 de juny per fer fora el PP”.