Xavier Domènech denuncia la hipocresia de PP, PSOE i CdC en el discurs de la lluita contra la corrupció

El cap de llista d’En Comú Podem participa en el debat d’El Periódico juntament amb la resta de representants de les candidatures catalanes que es presenten a les eleccions del pròxim 20 de desembre, on la corrupció i el dret a decidir han centrat temps de debat

 

Xavier Domènech, cap de llista d’En Comú Podem, ha participat avui en el debat organitzat per El Periódico sobre les eleccions generals del 20 de desembre al Congrés dels Diputats amb la resta dels candidats catalans. Després del debat, Domènech atès als periodistes, als qui ha dit que s’ha quedat “molt impressionat” després d’escoltar a la resta de candidats com defensaven coses que “no les han fet quan han tingut l’oportunitat de fer-les”, sobretot en matèria de lluita contra la corrupció. “Que tots estiguessin parlant i omplint-se la boca de com han lluitat contra la corrupció i com lamentaven la corrupció ha estat bastant impressionant, sobretot com a primera experiència d’un debat”. I a més, tal com ha dit en el transcurs del debat: “Ja n’hi ha prou de fer veure que no passa res amb la corrupció. Nosaltres portem un codi ètic i limitació de mandats”.

El cap de llista d’En Comú Podem també s’ha referit al tractament del tema de la crisi durant el debat. “Sembla que molt dels responsables de la política que ens ha portat a la crisi parlen de la crisi com si fos un terratrèmol que ens ha passat a tots i totes sense més”, ha manifestat.

En aquest sentit, Domènech ha considerat que la resta de candidatures “no tenen alternativa”. I a més ha afegit que “guanyarem el 20 de desembre i no perquè les enquestes ho diuen, sinó perquè en aquest país fan falta propostes i alternatives reals sorgides des de baix i des del teixit ciutadà”. El candidat d’En Comú Podem ha subratllat que “aquestes propostes poden solucionar els múltiples problemes de Catalunya”, i ha dit que “tindrem el dret a decidir perquè En Comú Podem és la candidatura del dret a decidir, però també treballarem per acabar amb la corrupció i amb la desigualtat social”.