Xavier Domènech: “El 20D o hi ha un canvi real que representa En Comú Podem o un canvi des de dalt de PP, PSOE i Cs”

El cap de llista d’En Comú Podem Xavier Domènech, Lucía Martín, número 4 per Barcelona i Margarida Fité, número 16, han participat en la presentació de la candidatura a Vic en l’acte ‘El canvi no s’atura. Oportunitats del 20D a debat’

 

Xavier Domènech, cap de llista d’En Comú Podem ha participat aquesta tarda en l’acte ‘El canvi no s’atura. Oportunitats del 20D a debat’, que s’ha celebrat a l’Espai Orfeó de Vic. Un acte amb el qual s’ha presentat els principals objectius de la candidatura. “El 20D o hi ha un canvi real que representa En Comú Podem o un canvi des de dalt de PP, PSOE i Cs” , ha declarat Domènech.

“Tenim un combat que volem guanyar i fer-ho vol dir fer fora el bipartidisme”, ha manifestat Xavier Domènech durant la seva intervenció. “El 20D els farem fora sense cap contemplació, s’ho mereixen”, ha concretat el candidat d’En Comú Podem.

Per la seva banda, Lucía Martín, número 4 per Barcelona, també ha participat en l’acte, on ha remarcat que quan lluitem al carrer sempre anem molt per davant de les institucions”, però al veure que aquestes estaven d’esquena al que demanaven, “vam entendre que també era un camp de batalla on s’hi havia de ser. Sense el carrer no hi ha res, però anem al Congrés perquè si no hi ets, no t’escolten”.

Durant la primera part de l’acte s’ha realitzat una anàlisi de la conjuntura política actual en el qual En Comú Podem es presenta com una eina per aconseguir un objectiu comú. El candidat d’En Comú Podem ha remarcat que “no volem polítiques pal·liatives, sinó defensar sense treva els drets socials i acabar d’arrel amb la corrupció.”

L’acte, on també hi era present Margarida Fité, número 16 per Barcelona, ha tingut una segona part on el públic ha participat fent preguntes i reprenent qüestions relacionades principalment amb les retallades, la corrupció i la creació de processos constituents arreu de l’Estat espanyol. Fité ha animat a la gent a sumar-se a la candidatura perquè “hem de fer fora la dreta i el bipartidisme de PP i PSOE”. Per l’activista osonenca ha arribat el moment “de fer un pas endavant per canviar-ho tot”.