Xavier Domènech: “La possibilitat del canvi real necessita una mobilització massiva”

El candidat d’En Comú Podem visita Lleida, Tarragona i Girona l’últim dia de campanya per fer reforçar l’objectiu d’aconseguir un grup parlamentari propi

 

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha ofert un contacte informatiu des de Lleida acompanyat pel cap de llista de la circumscripció, Jaume Moya, des d’on ha demanat un últim esforç per mobilitzar tothom i convèncer els indecisos i fer possible que el 20D Catalunya protagonitzi el canvi. “La possibilitat del canvi real necessita una mobilització massiva”, ha assegurat Domènech, que s’ha mostrat convençut que la candidatura que encapçala tindrà uns grans resultats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

“Estem molt segurs que Lleida farà possible el grup propi d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats”, ha sentenciat Domènech, que ha sostingut que el cap de llista per Lleida, Jaume Moya, “defensarà les Terres de Lleida al Congrés”. “Estem ben segurs que el 20D serà un dia històric, que En Comú Podem té moltes possibilitats de guanyar les eleccions a Catalunya i a Espanya estem protagonitzant una remuntada que pot fer possible el canvi real que fa tants anys que necessitem”, ha mantingut, i per això avui ha fet un últim esforç i s’ha desplaçat també a Tarragona i a la tarda participarà en un contacte a Girona abans del míting final a Terrassa.

El cap de llista d’En Comú Podem ha lamentat que “fa més de 8 anys que aquest país està patint retallades, negació del dret a decidir i precarietat”, i ha destacat que “toca que aquest país pugui començar a despertar d’aquest malson”.

“En aquest tram final es nota i es palpa que tindrem un gran resultat”, ha dit Domènech en referència a les paraules de Mariano Rajoy advertint del perill d’una “coalició de superrojos” i d’Albert Rivera assegurant que facilitarà un Govern del PP si Rajoy és el més votat. “Estaven molt tranquils i es pensaven que tot continuaria igual i no han descobert encara que aquest país ha canviat”; ha manifestat el cap de llista d’En Comú Podem.

Jaume Moya: “Formarem un grup parlamentari propi sense cap mena de dubte”

El cap de llista d’En Comú Podem a Lleida, Jaume Moya, ha afirmat que “sense cap mena de dubte” la seva candidatura “formarà un grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats”. Moya s’ha mostrat convençut que En Comú Podem entrarà “amb força” a la cambra i que seran “una força decisiva” per dur al Congrés “els nostres valors d’honestedat, justícia social, transformació i sobre tot de sobirania, amb el dret a decidir, a decidir-ho tot”. En aquest sentit, Moya ha volgut recalcar que durant tota la campanya ha recollit l’entusiasme “que fa molts de temps estem treballant a les terres de Lleida, des de la plana fins al Pirineu”, i que “la il·lusió” per la transformació “que va començar el mes del maig, des de les alcaldies” continuarà endavant aquest diumenge el Congrés dels Diputats.