L’alcaldessa de Barcelona, acompanyada de la cantant de rap Miss Raisa i candidates d’En Comú Podem, posa veu a la cançó de campanya. El tema vol tornar-li a la gent l’esperança i rendeix tribut a qui, en aquesta pandèmia, ha estat treballant en primera línia i a aquelles persones que han patit les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica. La cançó també és una dedicatòria a la lluitadora antifranquista Maria Salvo.
La campanya d’En Comú Podem estarà marcada per la música. Avui es dona a conèixer la cançó oficial que acompanyarà a les candidates en aquesta campanya fins al 14 de febrer. Sota el títol “Fem possible l’impossible”, Ada Colau, la rapera Miss Raisa i candidates d’En Comú Podem, posen veu a aquesta peça que recull les idees i valors de la candidatura que encapçala Jéssica Albiach. La cançó és també un tribut a la gent que ha estat treballant en primera línia durant aquesta pandèmia i un homenatge a les persones que han patit les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica.
Amb una tornada encomanadissa, l’alcaldessa de Barcelona rapeja les primeres línies d’aquesta cançó: “Vam néixer a les places, aturant desnonaments. Sabem d’on venim i cap on anem. Som classe valenta, gent treballadora. Som diversitat i mescla Rumba atronadora”.
La cançó recull els valors de la candidatura d’En Comú Podem i es fa referència a la lluita contra l’emergència climàtica, el feminisme i la lluita pels drets humans. “Llibertat, fraternitat Igualtat i rebeldía. És el nostre compromís amb la ciutadania. Lluitem pel planeta lluitem cada dia. Per la nostra gent gran per un futur digne”.
A més d’Ada Colau, també canten altres candidates de llista d’En Comú Podem que sumen la seva veu a la de Imane Raissali, o més coneguda com Miss Raisa. Estudiant de psicologia, cantant, influencer, model i comunicadora de 24 anys, Miss Raisa porta activa des de novembre de 2019 creant música dins del moviment del Hip hop. Raisa escriu sobre diferents temàtiques com el racisme, la desigualtat d’oportunitats, la llibertat d’expressió, trencant estereotips i visibilitzant uns certs aspectes que viu en el seu dia a dia. És molt activa en xarxes socials, en el seu compte de Tik Tok té més de 500.000 seguidors.
Amb una durada de 2.51minuts, la cançó s’acompanya amb un videoclip que va ser gravat a la ciutat de Barcelona. La cançó tanca amb amb una dedicatoria especial dirigida a María Excepte, lluitadora antifeixista, republicana i feminista, que va morir l’any passat 2020.
